Hoeders van Brabantfonds

Draag bij aan Brabantse cultuur en natuur!

Ieder jaar ontvangen drie Brabanders de Brabant Bokaal, voor hun jarenlange vrijwillige inzet voor cultuur en natuur in Brabant. Dit zijn de Brabantse Hoeders, die samen jaarlijks een verrassend project realisren voor de hele provincie, op gebied van cultuur of natuur.

Om u bij hen aan te sluiten en de Hoeders - op een fiscaal aantrekkelijke manier - te ondersteunen, kunt u bijdragen aan het speciale fonds op naam: het Hoeders van Brabantfonds. 

Wordt donateur, als particulier of bedrijf, en werk zo mee aan het versterken van de Brabantse cultuur en natuur! U kunt natuurlijk elk gewenst bedrag doneren. Bij een gift van € 500 ontvangt u de unieke Hoederskruik.

www.brabantbokaal.nl

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met uw team, uw collega’s, uw klas, uw kookclub of bijvoorbeeld uw popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Bekijk alle

De Hoederskruik

06-07-2016 | 16:12 Met uw gift van € 500 aan het Hoeders van Brabantfonds krijgt u een uniek aandenken: de Hoederskruik. Deze Hoederskruik is een door de Bossche kunstenaar Eelco Veenman ontworpen plastiek van keramiek. Het ontwerp van de kruik sluit aan bij de - ook door Eelco Veenman ontworpen - Brabant Bokaal die jaarlijks toegekend wordt aan maximaal drie nieuwe hoeders. Uw kruik wordt in gelimiteerde oplage gemaakt door Cor Unum en voorzien van een uniek nummer. Geef nu!
Lees meer
Bekijk alle
€ 25

Luuk

08-05-2020 | 11:11 Trots op Brabant!